KOCAELİ / GEBZE - Emlak Konutları Alparslan İlkokulu

Nis

DÜNYANIIN İLK ÇOCUK BAYRAMI, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK!

Mrt

KOCAELİ BİLİM MERKEZİ, DEPREM EĞİTİM MERKEZİ ve SEKA KAĞIT MÜZESİ GEZİMİZ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okulumuzda Kutlandı.

Ock

2/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN EN SEVDİĞİ OYUNCAKLARI SINIF ARKADAŞLARINA TANITTIĞI ''EN SEVDİĞİNİ PAYLAŞ'' ETKİNLİĞİ

Ock

BAKANLIĞIMIZIN YAYINLADIĞI TAKVİM DOĞRULTUSUNDA, SON HAFTA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA KARAGÖZ VE HACİVAT OYUNU SERGİLENDİ

Ock

BAKANLIĞIMIZCA YAYINLANAN TAKVİM DOĞRULTUSUNDA SON HAFTA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KAHVALTI ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

SON HAFTA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

OKULUMUZDA 3 TAŞ VE 12 TAŞ OYUNU YARIŞMASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

May

4. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Kocaeli Deprem Eğitim Merkezi ve Kocaeli Bilim Merkezi gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz deneyler yapma imkanı ve deprem simülasyonu deneyimleme imkanı buldu. Hem bilim hem deprem eğitimi ile ilgili bilinçlendiler.

May

İSTANBUL GEZİSİ

Ock

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA SMA TİP1 HASTASI BİR ÇOCUĞUMUZA BAĞIŞ TOPLADIK